Rob Driessen (rob_d) wrote,
Rob Driessen
rob_d

Komt een, komt allen! (dutch)

Gefeliciteerd!

Naar aanleiding van de screening bent u geselecteerd als potentiële kandidaat voor het programma Singing Bee!
In deze mail vindt u informatie over het programma en de dag en het tijdstip van de opname waar u voor bent uitgenodigd. Lees al deze informatie goed door en neem vervolgens contact met ons op.

Singing Bee
U bent één van de vijftig mensen die kans maakt om tijdens de opname door Gordon te worden geselecteerd als kandidaat in onze show. Vijf mensen zullen op het podium terecht komen en strijden om de titel 'Singing Bee'. In vier verschillende rondes zal de muziektekstkennis van de kandidaten getest worden. De avond wordt begeleid door een live-band.

Wanneer, waar en met wie
U wordt verwacht op dinsdag 18 maart a.s. om 15:00 uur in Endemol Studio 1 te Aalsmeer. De opname zal hooguit drie uur duren (maar houd altijd rekening met een eventuele uitloop.) Bij binnenkomst zult u een kandidaatnummer moeten ophalen bij onze ontvangsttafel in de foyer. In de bijlage vindt u de routebeschrijving. Mocht u met het openbaar vervoer komen, check dan altijd van tevoren ook de mogelijkheden voor uw terugreis.

U mag twee personen meenemen, die bij u in het kandidatenvak komen te staan. Zij kunnen uiteraard niet geselecteerd worden als kandidaat door Gordon, maar we hebben gemerkt dat het voor de sfeer goed is als de kandidaten bekenden bij zich hebben staan. Deze twee gasten moeten zich tegelijkertijd met u melden.
En, mits er tijdens uw opname nog plek is op onze publiekstribune, mag u nog meer vrienden meenemen. Deze plekken zijn erg gewild, daarom raden we iedereen aan bijtijds te laten weten met hoeveel personen ze willen komen. En laat het vooral ook weten als er toch minder mensen mee komen, dan kunnen wij nog andere mensen blij maken. Let wel: de minimum leeftijd voor gasten en publiek is 18 jaar.
Subscribe

 • [Dutch] Racedag

  8:00 uur, ik ben exact één minuut voor de wekker wakker. Op zondag nog wel. Shit, het regent buiten. Na het douchen trek ik kort-kort aan met…

 • Eye caramba.

  A few weeks ago I went to my optician for my annual checkup. Once again my eyesight dropped. Contact lenses are now a whopping -13 and -11.5. As a…

 • You did WHAT?

  I just signed up for a 6K Charity run. Sept 30th, The Hague. For the kitties!

 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

 • 4 comments