?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Komt een, komt allen! (dutch)

Gefeliciteerd!

Naar aanleiding van de screening bent u geselecteerd als potentiële kandidaat voor het programma Singing Bee!
In deze mail vindt u informatie over het programma en de dag en het tijdstip van de opname waar u voor bent uitgenodigd. Lees al deze informatie goed door en neem vervolgens contact met ons op.

Singing Bee
U bent één van de vijftig mensen die kans maakt om tijdens de opname door Gordon te worden geselecteerd als kandidaat in onze show. Vijf mensen zullen op het podium terecht komen en strijden om de titel 'Singing Bee'. In vier verschillende rondes zal de muziektekstkennis van de kandidaten getest worden. De avond wordt begeleid door een live-band.

Wanneer, waar en met wie
U wordt verwacht op dinsdag 18 maart a.s. om 15:00 uur in Endemol Studio 1 te Aalsmeer. De opname zal hooguit drie uur duren (maar houd altijd rekening met een eventuele uitloop.) Bij binnenkomst zult u een kandidaatnummer moeten ophalen bij onze ontvangsttafel in de foyer. In de bijlage vindt u de routebeschrijving. Mocht u met het openbaar vervoer komen, check dan altijd van tevoren ook de mogelijkheden voor uw terugreis.

U mag twee personen meenemen, die bij u in het kandidatenvak komen te staan. Zij kunnen uiteraard niet geselecteerd worden als kandidaat door Gordon, maar we hebben gemerkt dat het voor de sfeer goed is als de kandidaten bekenden bij zich hebben staan. Deze twee gasten moeten zich tegelijkertijd met u melden.
En, mits er tijdens uw opname nog plek is op onze publiekstribune, mag u nog meer vrienden meenemen. Deze plekken zijn erg gewild, daarom raden we iedereen aan bijtijds te laten weten met hoeveel personen ze willen komen. En laat het vooral ook weten als er toch minder mensen mee komen, dan kunnen wij nog andere mensen blij maken. Let wel: de minimum leeftijd voor gasten en publiek is 18 jaar.

Comments

( 4 comments — Leave a comment )
thaily
Mar. 4th, 2008 08:41 pm (UTC)
"U bent één van de vijftig mensen die kans maakt om tijdens de opname door Gordon te worden geselecteerd"

What? Fuck him! Drunken fairy! What does he know?
damanique
Mar. 4th, 2008 08:42 pm (UTC)
Deja post.. :P
caniche
Mar. 4th, 2008 10:02 pm (UTC)
Whoooo! Go Rob!
jonesybunny
Mar. 4th, 2008 10:47 pm (UTC)
Congrats!
( 4 comments — Leave a comment )

Profile

Rob is standard
rob_d
Rob Driessen
My tweets

Latest Month

April 2013
S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Powered by LiveJournal.com
Designed by Kyle Flood